Lichtwesen Orion Olie 9 (30ml) | 4032431000096 | Voedingssupplementen

LichtWesen® Nummer 9. Visioenen – ORION Samenvatting ·· Visioenen voor de eigen levensweg ·· Intuïtie ·· Verbinding met het hogere Zelf ·· Duidelijk inzicht De kracht van de Opgestegen Meester Orion geeft ons de helderheid te herkennen: waar sta ik, waar wil ik naar toe, wat zijn de volgende stappen? Besluiten kunnen daardoor gemakkelijker genomen worden. Zo ondersteunt hij in veranderde situaties en wanneer men het gevoel heeft, dat er iets verandert, maar niet weet wat. De verbinding met onze hartenwensen, met dat wat wij werkelijk willen, wordt versterkt. Deze kracht verbindt ons ook met ons hogere Zelf en het hoger bewustzijn, zodat wij ons leven gemakkelijker in overeenstemming met ons zieleplan kunnen leven. Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen ·· Voor welk project heb ik helderheid, moed en ondersteuning nodig? ·· Wat helpt mij om de volgende stap te zetten? ·· Wat belet mij, mijn doel te bereiken, welke innerlijke gedachten, angsten, en welke uiterlijke

Prijs: 21.24  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...