Lichtwesen Djwal Khul Olie 6 (30ml) | 4032431000065 | Overig

LichtWesen® Nummer 6. Zelfbewustzijn – DJWAL KHUL Samenvatting ·· Zelfvertrouwen ·· Rustig, zelfbewust optreden ·· Herkennen dat men zijn leven zelf in de hand heeft ·· Doorzettingsvermogen ·· Vertrouwen / optimisme ·· Eigenwaarde ·· Macht in liefde leven ·· Versterkt de aura De kracht van de Opgestegen Meester Djawal Kuhl Versterkt het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en de eigen kracht. De mens zwenkt niet meer tussen slachtoffer zijn („ik kan niets doen, ik ben onderdrukt“) en tiran zijn („ik moet sterker zijn, vechten, anders ben ik het slachtoffer“), maar handelt op eigen, kalme kracht en neemt zelf de verantwoording voor zijn leven. Hij doet, wat hij te doen heeft vanuit zijn eigen midden, zonder het gevoel zich te moeten rechtvaardigen of verdedigen. Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen ·· In welke situatie voel ik mij slachtoffer of machteloos? ·· Tegenover welke mensen voel ik mij hulpeloos? ·· Tegenover wie heb ik het gevoel mij te moeten rechtvaardigen? ·· In

Prijs: 19.12  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...