Jacob Hooy Speculaaskruiden Transparant Zakje (60g) | 8712053898139 | Homeopathie & Kruiden

Jacob Hooy Speculaaskruiden transparant zakje Ingredienten kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom Gebruik 3 heerlijke recepten met de speculaaskruiden van Jacob Hooy: Benodigdheden: 500 g bloem – 325 g boter – 225 g bruine basterdsuiker – 30 g gepelde of geschaafde amandelen – 5 theelepels bakpoeder – 20 g speculaaskruiden van Jacob Hooy – 1 theelepel zout – 1 ei (ipv bakpoeder en bloem kunt u ook zelfrijzend bakmeel gebruiken) Voorbereiding: bloem, bruine basterdsuiker, speculaaskruiden, bakpoeder en zout in een kom goed mengen. Boter toevoegen en met een vork fijnmaken tot een soepele deegbal. Hiermee kunt u nu speculaasjes, brokken speculaas en gevuld speculaas maken. Speculaasjes: het deeg uitrollen en op een beboterde speculaasplank. Overtollig deeg verwijderen en de speculaasjes op een beboterd bakblik leggen. Eventueel geschaafde amandelen erover strooien. Bakken in een voorverwarmde oven. Temp. 150-175 graden (gasoven: stand 2 of 3).

Prijs: 1.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...