Femidom Vrouwencondoom (FC2) 3 stuks | 5022213020021

Femidom Vrouwencondoom (FC2) 3 stuks
Femidom is een gesmeerde condoom voor vrouwen. Het is een effectieve anticonceptie methode die beschermt tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.
– anticonceptie
– bescherming tegen SOA
Gebruik
Neem Femidom voorzichtig uit de verpakking. Je zult merken dat Femidom is voorbehandeld met glijmiddel.
Zorg dat de flexibele binnenring zich aan het gesloten einde van het vrouwencondoom bevindt. Knijp de binnenring tussen duim en middelvinger terwijl je in de binnenring blijft knijpen.
Femidom vrouwencondoom vasthouden
Breng met je andere hand de schaamlippen van elkaar. Breng de binnenring in de vagina en duw deze zo ver mogelijk naar binnen.
Femidom Vrouwencondoom inbrengen
Hierna drukt je de wijsvinger in het vrouwencondoom totdat je de onderkant van de binnenring kunt voelen. Duw nu de binnenring zo ver mogelijk in de vagina.
Het vrouwencondoom zit op de juiste plaats wanneer de binnenring net voorbij het schaambeen ligt. Je voelt het schaambeen door je vinger, als deze enkele centimeters in de vagina is, te bewegen in de richting van je buik. De buitenring en een klein deel van het condoom blijven buiten de vagina. Dit is normaal, jij en je partner zullen hier niets van merken.
Femidom vrouwencondoom ingebracht
Wat gebeurt er tijdens het vrijen?
Voor het inbrengen van Femidom is het niet nodig dat de penis in erectie is. Het vrouwencondoom kan op ieder gewenst moment voor de gemeenschap worden ingebracht. Het is aan te raden om de penis van je partner in het condoom te leiden. Als je merkt dat de penis naast het condoom in de vagina komt, dan dient de penis terug getrokken te worden en alsnog in het condoom te worden gebracht.
Het is normaal dat het vrouwencondoom tijdens het vrijen gaat schuiven. Dit vermindert de bescherming en het gevoel niet, want de penis blijft geheel omsloten en het sperma blijft in het condoom.
Het vrouwencondoom verwijderen
Omdat het vrouwencondoom de vagina geheel omsluit is het niet nodig dat de penis direct na de zaadlozing wordt teruggetrokken. Je kunt het vrouwencondoom verwijderen wanneer dat het beste uitkomt voor jou en je partner.
Voordat je het vrouwencondoom verwijdert, draai je de buitenring een slag, zodat het sperma in het condoom wordt gesloten.
Femidom vrouwencondoom verwijderen
Daarna trek je voorzichtig het condoom uit de vagina. Stop het gebruikte condoom weer in de verpakking en gooi het in een afvalbak. Nooit door het toilet spoelen! Gebruik bij elke gemeenschap een nieuw vrouwencondoom.
Bij allergische reactie meteen stoppen met het gebruik.
Distributeur
Trophax BV
Mandenmakersstraat 1
3334 KE Zwijndrecht
ean: 5022213020021

Prijs: 6.39  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!