Zero Sugar/Zero Fat Isogreat | Scitec Nutrition | 728633104062

Zero Sugar/Zero Fat Isogreat is wei-eiwitisolaat van zeer hoge kwaliteit en is verwerkt met een lage druk en lage temperatuur combinatie van cross-flow ultrafiltratie en microfiltratietechnieken. Hierdoor zijn alle cruciale aminozuren en biologisch actieve eiwitmicro’s in stand gebleven.

  • Bestaat uit 90% geconcentreerd wei-eiwitisolaat!
  • Houdt geen vocht vast
  • Zeer snelle opname
  • Draagt bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en aan het behoud van normale botten
  • Bevat geen vet, geen koolhydraten (suikers) en geen lactose!

Een (h)eerlijke eiwitisolaat shake
Eiwitten zijn de bouwstenen van onze spieren en helpen je spiermassa te behouden en te vergroten. Zero Sugar/Zero Fat Isogreat van Scitec bestaat uit whey-eiwit isolaat. Dit zijn eiwitten die een extra bewerking hebben ondergaan. Deze extra bewerking gaat echter niet ten koste van de eiwitsynthese in de spieren maar zorgt er wel voor dat het makkelijker te verteren is en makkelijker door het lichaam wordt opgenomen. Zero Sugar/Zero Fat Isogreat heeft een eerlijk hoog percentage aan eiwitten. Omdat eiwitisoloaat weinig of geen melksuiker bevat, is dit product ook interessant voor mensen met lactose-intolerantie. Eiwitisolate zorgt voor een snellere insulinerespons en onderhoudt ook de botten onder normale omstandigheden.
Combinatie van filtertechnieken zorgen voor en zeer goede kwaliteit
Vaak wordt genegeerd dat het vochtgehalte van ongeveer 5%  van nature aanwezig is in eiwitpoeders en wordt het percentage vaak 5% hoger aangeduid dan daadwerkelijk het geval is. Dit is niet het geval bij  Zero Sugar/Zero Fat Isogreat van Scitec Nutrition! Deze is wei-eiwit isolaat is van zeer hoge kwaliteit en is verwerkt met een lage druk en lage temperatuur combinatie van cross-flow ultrafiltratie en microfiltratietechnieken. Hierdoor zijn alle cruciale aminozuren en biologisch actieve eiwitmicro's in stand gebleven en bestaat deze uit echt 90% geconcentreerd wei-eiwitisolaat. Bovendien bevat Isogreat geen vet, geen koolhydraten (suikers) en geen lactose.

Prijs: 33.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!