• Geen categorie

Whey Extra's | Scitec Nutrition | 816532012929

Whey Extra’s van Pharma First Nutrition bevat uitsluitend hoogwaardige eiwitten van melk wei.

  • 21 gram melk eiwitten per portie
  • Met extra L-Leucine, Glutamine en Taurine!
  • Draagt bij aan de groei van spiermassa

 

Melk eiwit met  extra Leucine, Glutamine en Taurine!
Whey Extras van Pharma First Nutrition bevat uitsluitend hoogwaardige eiwitten van wei. Dieet proteïnen zijn een bron van stikstof en onmisbare aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor de groei en het onderhoud van het weefsel. Whey Extra's heeft een hoog eiwitgehalte en draagt bij aan het onderhoud en de groei van de spiermassa en aan het onderhoud van normale botten.
Wei-eiwit uit melk is een zogenaamd volledig eiwit, omdat het het lichaam voorziet van alle noodzakelijke soorten aminozuren, waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet kan aanmaken en moet worden geleverd door het dieet (bijv. Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan, Valine). Whey Extras is verrijkt met glutamine, leucine en taurine! L-Glutamine is het meest voorkomende vrije aminozuur in menselijk bloed. L-Leucine is een van de essentiële aminozuren en hoort ook bij de BCAA-groep. Taurine is een bovendien essentieel aminozuur dat ook overvloedig aanwezig is in ons lichaam en onze spieren. Samengevat, wei-eiwit is een goede keuze voor spiergroei!
* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Prijs: 26.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...