Vismed Oogdruppels medium 0.18% 20 stuks | 4028694000133

Vismed Oogdruppels medium 0.18% 20 stuks
Vismed Oogdruppels medium 0.18%
Voor het bevochtigen van de ogen.
Gebruik
Het dopje van de ampul draaien. Buig het hoofd naar achteren en houd de tip van de ampul boven het te behandelen oog. Trek het onderste ooglid omlaag met de wijsvinger van een hand. Knijp in de ampul en er zal vlot een druppel van vismed uit vallen. Als niet anders aanbevolen is, druppelt u zo vaak als nodig 1 of 2 druppels van vismed in het oog. Als u knippert, verspreidt de oplossing zich en vormt ze een doorzichtige en langhoudende laag op het oogoppervlak. Vismed kan ook gebruikt worden tijdens het dragen van contactlenzen (hard of zacht).
Niet gebruik bij: 
Individuele overgevoeligheid voor een bestanddeel van dit product.
Bestanddelen:
1ml oplossing bevat natriumhyaluronaat 1,8 mg, natrium chloride, kaliumchloride, dinatriumfosfaat, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride, en water voor injecties.
Waarschuwingen
Gebruik vismed niet tegelijk met een geneesmiddel of ander product dat in het oog moet worden toegediend, omdat dit hun effect kan beinvloeden. Raak de tip van de geopende ampul niet aan. Raak ook de oppervlakte van het oog niet aan met de tip van de geopende ampul. Oplossingen die niet onmiddellijk na het aanbreken van de verpakking gebruik worden, moeten weggeworpen worden. Anders is het steriliteit niet langer gegarandeerd en is er een verhoogd infectierisico. Gebruik vismed niet als de ampul beschadigd is.
Bewaren bij temperaturen tussen 2°C en 25 °C! 
Buiten bereik van kinderen houden.
Fabrikant:
TRB Chemedica AG
Richard-Reitzner-Allee 1
85540 Haar/Munchen 
Duitsland
ean: 4028694000133

Prijs: 13.01  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!