Tena Lady discreen normal 24 stuks | 7322540852028

Tena Lady discreet normal 24 stuks
Tena Lady Discreet Normal met microPROTEX™ zorgt voor een drievoudige bescherming tegen urineverlies, geurtjes en een vochtig gevoel. Tena Lady Discreet Normal is net zo groot als een maandverband, maar het is ontworpen voor licht tot matig urineverlies. Dankzij onze microPROTEX™-technologie neemt het product goed vocht op, zodat u altijd een beschermd en discreet gevoel heeft.
De microPROTEX-technologie is speciaal ontworpen met het vrouwelijke lichaam in gedachten voor een uitstekend absorptievermogen en discretie
Tena Lady Discreet Normal is speciaal ontworpen om optimale bescherming te bieden om urineverlies te voorkomen. De microPROTEX™-technologie biedt een combinatie van ultra-absorberende materialen, zodat het goed vocht opneemt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een beschermd en discreet gevoel.
Met een asymmetrische vorm en zachte elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm
Het gaat er allemaal om dat u een beschermd gevoel heeft. De asymmetrische vorm van de kern en de elastische zijkanten zorgen ervoor dat de Tena Lady Discreet Normal zich aanpast aan de contouren van uw lichaam voor een perfecte pasvorm. De zijkanten volgen de vorm van het lichaam, wat u ook doet. Tena Lady Discreet Normal geeft u het gevoel van vrijheid, zodat u vrij kunt bewegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over urineverlies.
Drievoudige bescherming – Drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel
Alle Tena Lady-producten bieden u drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Zo blijft u de gehele dag en nacht droog, beschermd en vol vertrouwen.
Dermatologisch getest
Het volledige product is dermatologisch getest op huidveiligheid en huidvriendelijkheid
Extra zachte en droge Silky Soft toplaag voor een gezonde huid
Een droog resultaat is belangrijk voor een fris gevoel en voor de bescherming van de huid. De incontinentieverbanden van Tena Lady Discreet hebben een Silky Soft toplaag dat direct vocht van uw huid weghaalt. De incontinentieverbanden van Tena Lady Discreet zorgen voor een droog gevoel en meer zelfvertrouwen.
Fresh Odour Control voor meer zelfvertrouwen
Laat u niet tegenhouden door urineverlies! De incontinentieverbanden van Tena Lady Discreet zijn voorzien van Fresh Odour Control: een systeem met micro-fresh parels dat geurtjes neutraliseert. Tena Lady Discreet zorgt voor een fris gevoel en het vergroot uw zelfvertrouwen, wat er ook op uw pad komt.
Individueel verpakt
Tena  Lady Discreet Normal wordt afzonderlijk verpakt en deze kunt u makkelijk in uw handtas of zak stoppen en ook makkelijk weggooien.
Zacht, ademend buitenmateriaal helpt de huid gezond te houden
Tena  Lady is voorzien van zacht, ademend materiaal dat de lucht laat circuleren. Dit houdt onnodig vocht weg bij de huid, zodat deze gezond blijft. Met Tena Lady voelt u zich altijd fris.
ean: 7322540852028

Prijs: 7.25  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...