Teatox Natural defense green tea ginger bio refill 70 gram | 4260369590567

Teatox Natural defense green tea ginger bio refill 70 gram
Biologische thee met een beleving.
Natural Defense is de dagelijkse metgezel voor een sterk immuunsysteem. De rijke granaatappel in combinatie met vitaminen, verse gember, Sencha groene thee en Echinacea kruid biedt een delicate, fruitige en verfrissende smaak.
Granaatappel: Granaatappel zaden worden vooral beschouwd als een geheim wapen en zit vol vitamine C en anti-oxidanten
Gember: Met veel mineralen, vitaminen en essentiële oliën, gember kan een goede verlichting, door zijn antibacteriële effect, vooral in gevallen van verkoudheid
Euchinea: Rijk aan mineralen en vitaminen, echinacea helpt tegen verkoudheid en griep infecties, verhoogt het immuunsysteem.
Bij TEATOX gelooft men in de kracht van natuurlijke ingrediënten, niet alleen voor de gezondheid, maar voor lichaam, geest én ziel. De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Het is juist die harmonie die men in deze drukke, hectische moderne tijd vaak kwijt is.
De theeën van Teatox dragen bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De verschillende lijnen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect passen in ieders dagelijks leven.
Ingredienten
gemberwortel, Sencha groene thee, cranberry, zoethout, citroenschil, citroen mirte, blackberry bladeren, granaatappel schors, echinacea
Droog bewaren
Fabrikant
Teatox GmbH
Kopenicker str. 154
D-10997 Berlin
Duitsland
ean: 4260369590567

Prijs: 9.62  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!