T/GH | Scitec Nutrition | 728633112074

T/GH maakt gebruik van 12 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Deze 12 ingrediënten hebben eigenschappen die testosteron- en groeihormoon-bevorderend zijn.

  • 12 werkzame stoffen
  • alleen bewezen en veilige ingrediënten
  • draagt bij aan verbetering van je libido
  • meer energie tijdens je training
  • toename spiermassa

Toename spiermassa en libido, wat wil je nog meer!
T/GH maakt gebruik van 12 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Deze 12 ingrediënten hebben eigenschappen die testosteron- en groeihormoon-bevorderend zijn.
T/GH bevat vitamine D3, borium en andere essentiële mineralen waarvan zink bijdraagt tot het behoud van een normale testosteronspiegel. Een hoog niveau testosteron biedt vele voordelen, waaronder natuurlijk de versnelling van de toename van spiermassa,  invloed op de snelheid van het herstel en bijkomend voordeel het verhoogt je libido. Vitamine D ondersteunt het behoud van de normale spierfunctie en draagt bij tot de normale functie van het immuunsysteem. Magnesium draagt bij aan de normale eiwitsynthese, normale werking van het zenuwstelsel (neurotransmissie en spiercontractie inclusief hartspier), aan de vermindering van vermoeidheid, normaal energie leverend metabolisme en elektrolytenbalans.
Vitamine D3, magnesium, zink, borium en D-aspartaamzuur – wordt door het lichaam gebruikt om testosteron te produceren, spiermassa te behouden, je humeur te verbeteren en jouw seksueel verlangen te bevorderen.
T/GH Select Amino Complex (L-arginine HCL, AKG, glycine, OKG), die de bloedstroom en de kwaliteit van de slaap verbeteren, het groeihormoongehalte verhogen en de seksuele prestaties verbeteren.
Geavanceerd Carnitine Complex (acetyl L-carnitine HCL en propionyl L-carnitine), dat vetzuren naar de mitochondriën van de cellen brengt om daar als energie te worden verbrand. Dit complex alleen zal je minder lichaamsvet en een aanzienlijk hoger energiegehalte voor jouw training opleveren.
Train met extreme felheid en bouw monsterlijke spiermassa op…laat jouw testosteron- en groeihormoongehalte pieken met Scitec Nutrition T/GH!

* alleen bewezen en veilige ingrediënten
* draagt bij aan verbetering van je libido
* meer energie tijdens je training
* toename spiermassa
* 12 werkzame stoffen * Verklaring wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Prijs: 30.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...