Protein Pancake | Nutrend | 8594014861136

Protein Pancake bevat eiwitten die bestaan uit hoog geconcentreerd melk eiwitisolaat (MPI) en wei-eiwitconcentraat (WPC). Protein Pancakes zijn niet alleen geweldig vanwege het hoge gehalte aan hoogwaardige eiwitten, maar ook omdat het waardevolle vezels bevat. Daarmaast is het een glutenvrij product zonder conserveermiddelen of kleurstoffen.

  • Eenvoudige en snelle voorbereiding
  • Bevat 22 gram eiwitten (MPI- en WPC-eiwit)
  • Waardevolle bron van vezels
  • Glutenvrij en zonder conserveermiddelen en kleurstoffen
  • Draagt bij aan het herstel en de opbouw van spieren

Dat is ander koek….deze pannenkoek!
Protein Pancakes zijn niet alleen geweldig vanwege het hoge gehalte aan hoogwaardige eiwitten, maar ook omdat het een glutenvrij product is zonder conserveermiddelen of kleurstoffen. Naast andere voordelen is het noodzakelijk om te benadrukken dat Protein Pancakes een waardevolle bron van goede vezels zijn.
Balans in afvallen en trainen
Het terugbrengen van koolhydraten en toevoegen van meer eiwitten aan je dieet helpt en ondersteund je bij het afvallen en te kunnen blijven sporten. Eiwitten zijn nodig om je botten en spieren in conditie te houden. Ze worden veel langzamer verteerd door ons lichaam waardoor je een langer een vol gevoel houdt. Daarnaast zorgen de eiwitten ervoor dat spierweefsel niet wordt afgebroken als je op dieet gaat. Dat is wel zo handig als je een balans zoekt in afvallen en trainen. Eiwitten eten en afvallen kunnen dus samen gaan.
Heerlijk in combinatie met vers fruit en onze suikervrije siropen (https://www.houseofnutrition.nl/nl/product/gezonde-snacks-2/diverse-proteine-snacks/low-calorie-syrup/) in meerdere smaken. Lees ook ons blog (https://www.houseofnutrition.nl/nl/proteine-pannenkoeken-eten-helpt-bij-trainen-en-afvallen/) met recepten.

Prijs: 12.30 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!