Protein Bite | M Double You | 8717056275529

Na een intensieve krachttraining hebben je spieren goede eiwitten nodig. Je hebt dan niet altijd tijd om een eiwit shake te maken. Deze Protein Bite kan je makkelijk meenemen om op een snelle en handige manier je lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn na een zware training.

  • Gemiddeld 25 gram eiwit per reep
  • Makkelijke en snelle manier voor eiwit inname
  • Perfect voor spierherstel
  • Verkrijgbaar in 4 overheerlijke smaken

Echt een goede en lekkere eiwitreep
Herstel na training
Na een intensieve krachttraining hebben je spieren goede eiwitten nodig. Je hebt dan niet altijd tijd om een eiwit shake te maken. Deze Protein Bite kan je makkelijk meenemen om op een snelle en handige manier je lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn na een zware training. De eiwitten bevorderen de spieropbouw en stimuleren het herstel na je training. De koolhydraten zorgen voor een aanvulling van je glycogeenvoorraden en meer energie.
Hoogwaardige eiwitten
Protein Bite bevat maar liefst 25 gram hoogwaardige eiwitten. Lang onderweg en wil je toch je lichaam voorzien van de juiste eiwitten? Dan is een Protein Bite de ideale oplossing! Past in elk dieet. Verkrijgbaar in de heerlijke smaken: White Chocolate, Strawberry-Banana, Cookie en Dark Chocolate.
Niet in training?
Dan is deze eiwitreep een goed alternatief als zoet tussendoortjes of wellicht extra energie tijdens zwaar werk of voor als je onderweg bent. De smaak is heerlijk, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Prijs: 36.95 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...