Pluggerz Uni-fit music kids oordopjes 2 stuks | 8718719205525

Pluggerz Uni-fit music kids oordopjes 2 stuks
Pluggerz Music zijn speciale oordoppen die perfect aansluiten bij de wensen van uitgaand publiek. Het gehoor wordt beschermd, terwijl de beleving en de kwaliteit van de muziek gehandhaafd blijven. Ideaal voor bezoekers van concerten en dansfeesten, grote evenementen of gewoon tijdens het stappen in de discotheek. De beste keuze voor de bewuste muziekliefhebber die langer van zijn gehoor en muziek wil genieten!
De Pluggerz Music Kids zijn kleiner en passen daarom beter in de gehoorgang van kinderen. De oordoppen bevatten ook een speciaal muziekfilter. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar.
– Speciale KIDS versie voor de kleine oortjes. Leeftijdsindicatie: 4 tot 14 – jaar
Perfect draagcomfort door 3 lamellen en anti-allergisch siliconen materiaal
– Meer dan 100x te gebruiken
– Uniek filter.
– Inclusief handig opbergetui
– CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2
– SNR = 22dB
Toepassing
Gehoorbescherming bij het luisteren van muziek voor kinderen.
Gebruik
Controleer voor gebruik of de Pluggerz schoon zijn. Pak de bovenkant van uw oorschelp en trek deze omhoog en naar achteren. Druk de gehoorbeschermer zo diep mogelijk in de gehoorgang. Laat de oorschelp los en druk nogmaals na.
Onderhoud
Pluggerz zijn herbruikbare gehoorbeschermers. Ze beschermen alleen volledig, wanneer je ze zonder onderbreking draagt in lawaai. Dit natuurlijk duurzaam siliconenmateriaal is huidvriendelijk. De Pluggerz zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft. Laat ze goed drogen alvorens je ze weer in de verpakking stopt.
Bestanddelen
anti-allergisch siliconen materiaal
Waarschuwingen
Indien de Pluggerz foutief worden ingebracht of wanneer de gebruiksaanwijzing niet in acht is genomen, wordt de bescherming van de Pluggerz nadelig beïnvloed. Contact met chemische substanties kan de beschermende werking beïnvloeden.
Bewaaradvies
Bewaar de oordopjes in het bijgeleverde etui.
Fabrikant
Comfoor BV
Postbus 816
7000 AV Doetinchem
ean: 8718719205525

Prijs: 13.31  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!