OMEGA 3 | Performance | 5420325340998

Voor atleten kan omega 3 de prestaties verbeteren door een betere doorbloeding van de spieren te stimuleren. Hierdoor krijgen de spieren meer zuurstof aangeleverd en wordt de afvoer van afvalstoffen verbeterd waardoor er minder verzuring plaatsvindt.
Omega 3 is voor iedereen een goed voedingssupplement om het algemene welzijn van elke persoon te verbeteren!

  • Stimuleert de algemene gezondheid van het lichaam
  • Heilzaam voor de cholestrol
  • Helpt bij de doorbloeding van de spieren.
  • Goed voor het hart- en bloedvatenstelsel

Omega 3 capsules, goed voor je gezondheid!
Een onmisbaar voedingssupplement om een gezond lichaam te behouden! Het innemen van Omega 3 van Performance is niet alleen geschikt voor sporters, maar voor iedereen die zijn gezondheid wil behouden. Omega 3 is namelijk een essentieel vetzuur met verschillende voordelen voor het lichaam zoals het ondersteunen van de doorstroming, het controleren van het cholesterolgehalte, het concentratievermogen, de huid, het zenuwstelsel en het houdt spieren en gewrichten soepel.
Hart- en vaatstelsel
Volgens wetenschappelijk onderzoek helpen visoliesupplementen het ongustige LDL cholesterol en de triglyceridengehaltes te verlagen.
Hersenfuncties
Het zenuwstelsels heeft van alle weefsels in het lichaam het hoogste vetpercentage, en ook de hersenen bestaan voor 8% uit omega 3-vetzuren. Dit is ook de reden waarom omega 3-vetzuren bij diverse psychische aandoeningen ingezet zoals onder andere: agresie, klinische depressie, bipolaire stoornis, dementie en de ziekte van Alzheimer.
Auto-immuunziekten
Omega 3-vetzuren zijn ook onderzocht in de context van ontstekingsziekten en auto-immuunziekten. Producten op basis van Omega 3 werken ontstekingsremmend.
Voor sporters kan Omega 3 de prestaties verbeteren door een betere doorbloeding van de spieren te stimuleren. Hierdoor krijgen de spieren meer zuurstof aangeleverd en wordt de afvoer van afvalstoffen verbeterd waardoor er minder verzuring plaatsvindt.
Omega 3 is voor iedereen een goed voedingssupplement om het algemene gezondheid te verbeteren!

Prijs: 14.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!