Nutrinut Kokosolie virgin bio in glas 1 liter | 4796023930122

Nutrinut Kokosolie virgin bio in glas 1 liter
Deze zuivere kokosolie is geschikt als moisturizer voor je gezicht, lichaam en haar. Omdat deze kokosolie 100% rauw is trekt het in de huid. Virgin kokosolie kan je rauw te eten en gebruiken om te bakken en wokken. Ook geschikt voor massages.Deze zuivere kokosolie is geschikt als moisturizer voor je gezicht, lichaam en haar. Omdat deze kokosolie 100% rauw is trekt het in de huid. Virgin kokosolie kan jEen zuivere olie om rauw te eten, tevens een stabiele olie voor bakken en wokken. Makkelijk smeerbaar op brood. Nutrinut virgin kokosolie is de lekkerste kokosolie die je ooit heb geproeft!  Voor een romige koffie of thee roer je een theelepel kokosolie door je warme drank. Virgin kokosolie smelt snel op de huid en is daarmee geschikt voor massages. e rauw te eten en gebruiken om te bakken en wokken. Ook geschikt voor massages.
Een zuivere olie om rauw te eten, tevens een stabiele olie voor bakken en wokken. Makkelijk smeerbaar op brood. Nutrinut virgin kokosolie is de lekkerste kokosolie die je ooit heb geproeft!  Voor een romige koffie of thee roer je een theelepel kokosolie door je warme drank. Virgin kokosolie smelt snel op de huid en is daarmee geschikt voor massages. 
Nutrinut Ceylon: “We practice sustainable agriculture benefitting our farmers”
De pure feiten:
– Superieure kwaliteit
– 100% rauw
– Geen toevoegingen
– Lactosevrij/glutenvrij
– Biologisch
– Eerlijke handel
– Ongeraffineerd
– Koudgeperst 
Certificaten: EU Biologisch keurmerk, BRC, ISO 22000, USDA Organic, GMP, Kosher.
Ingredienten
100% kokos
*=biologisch LK-BIO-149
Herkomst: Sri Lanka
Voedingswaarde per 100 gram

Energie
896 kcal

Vetten
100 g

Verzadigde vetzuren
93 g

Koolhydraten
0 g

Suikers
0 g

Eiwitten
0 g

Zout
0 mg

MCT’s 64,17 gram
– waarvan laurinezuur 49,28
– waarvan caprylzuur 8,68
– waarvan caprinezuur 6,21
Gebruik
Deze zuivere kokosolie is geschikt als moisturizer voor je gezicht, lichaam en haar. Omdat deze kokosolie 100% rauw is trekt het in de huid. Virgin kokosolie kan jEen zuivere olie om rauw te eten, tevens een stabiele olie voor bakken en wokken. Makkelijk smeerbaar op brood. Nutrinut virgin kokosolie is de lekkerste kokosolie die je ooit heb geproeft!  Voor een romige koffie of thee roer je een theelepel kokosolie door je warme drank. Virgin kokosolie smelt snel op de huid en is daarmee geschikt voor massages. e rauw te eten en gebruiken om te bakken en wokken. Ook geschikt voor massages.
– Hoeft niet te worden gekoeld.
– Bewaren in een droge, geurvrije ruimte, uit zonlicht, vermijd plekken met veel vocht.
– Virgin kokosolie heeft een vaste vorm onder de 23ºC en wordt vloeibaar boven de 24ºC. Deze verandering heeft geen invloed op de kwaliteit van het product.
Fabrikant
Organicfarm Trading BV
De Quackstraat 54C
3082VV Rotterdam
ean: 4796023930122

Prijs: 17.63  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!