Minami MorEPA cholesterol 30 softgels | 8713975500490

Minami MorEPA cholesterol 30 softgels
MorEPA Cholesterol is een compleet supplement dat op natuurlijke manier het behoud van een gezonde cholesterolspiegel ondersteunt. MorEPA Cholesterol bevat geconcentreerde diepzeevisolie, aangevuld met monacoline K uit rode gist rijst. 
Beheerst het cholesterolgehalte en ondersteunt de hartfunctie
 MorEPA Cholesterol bevat EPA en DHA die de normale werking van het hart ondersteunen bij een consumptie van minstens 250 mg per dag. MorEPA Cholesterol bevat naast deze essentiële omega 3-vetzuren ook andere natuurlijke ingrediënten met een bewezen effect. Het bevat onder andere monacoline K uit rode gist rijst. Het gebruik van 10 mg monacoline K per dag draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. 
Biologisch actieve B-vitaminen
 MorEPA Cholesterol bevat de biologisch actieve vormen van vitamine B6 (pyridoxal-5’-fosfaat), foliumzuur (calcium-L-methylfolaat) en vitamine B12 (methylcobalamine) die de normale stofwisseling van homocysteïne ondersteunen. Vitaminen in de biologisch actieve vorm hoeven in het lichaam niet meer omgezet te worden. 
Minami
 Minami is een internationaal visolie-merk dat in meerdere landen verkrijgbaar is. In Nederland worden de producten van Minami gedistribueerd door Vitals. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden door een gedeelde passie voor pure en werkzame producten.
De basis van elk Minami-product bestaat uit hoogwaardige omega 3-vetzuren (uit visolie of uit algen). Minami gebruikt hiervoor een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie). Hierdoor worden zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid bereikt. Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven. De producten van Minami staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid. Bij elke productie wordt door externe laboratoria de zuiverheid geanalyseerd. Zeker bij visolie is deze zorgvuldigheid heel erg belangrijk omdat vis tegenwoordig helaas verontreinigingen kan bevatten door vervuiling van zeewater.
Vitaminen en vetzuren preparaat 
– EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA/DHA
– monacoline K uit rode gist rijst draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 10 mg
– vitamine B6, foliumzuur en vitamine B12 ondersteunen de normale stofwisseling (= metabolisme) van homocysteïne

Samenstelling per softgel:
(dagdosering)
 
%RI**

Diepzeevisolieconcentraat
602 mg

Totaal omega 3-vetzuren (TG*)
550 mg

Waarvan:
 
 

   EPA (eicosapentaeenzuur)
382 mg

   DHA (docosahexaeenzuur)
118 mg

Rode gist rijst (met 10 mg monacoline K)
200 mg

Co-enzym Q10 (ubiquinon) 
50 mg

Vitamine B6 (pyridoxal-5’-fosfaat)
1,4 mg
100

Foliumzuur (calcium-L-methylfolaat, Metafolin®)
400 mcg
200

Vitamine B12 (methylcobalamine)
2,5 mcg
100

 * TG = in triglyceridenvorm 
 ** RI = Referentie-inname
Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA.
Ingredienten
DIEPZEEVISOLIECONCENTRAAT(uit ANSJOVIS (vis), SARDINE (vis) en MAKREEL (vis)), VISGELATINE, rode gist rijst (RYR), bevochtigingsmiddel: glycerol, verdikkingsmiddel: bijenwas, co-enzym Q10, natuurlijk sinaasappelaroma, stabilisator: zonnebloemlecithine, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan), pyridoxal-5’-fosfaat, kleurstof: ijzeroxide, calcium-L-methylfolaat, methylcobalamine.
Gebruik
Volwassenen: 1 softgel per dag met water innemen, het liefst bij de hoofdmaaltijd.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten tot 3 mg vitamine B6 per dagdosering).
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Let op:
Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met lever-, nier-, of spierproblemen, kinderen en adolescenten. Personen die geneesmiddelen gebruiken, personen boven de 70 jaar en personen met een intolerantie voor statines dienen advies te vragen aan hun behandelend arts of therapeut. Vermijd het gebruik van pompelmoes (grapefruit).
Distributie in Nederland door : 
Vitals BV 
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX, Zaandam
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
ean: 8713975500490

Prijs: 26.06  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...