• Geen categorie

MicronTec Creatine | Scitec Nutrition | 728633100194

  • Micro partikel creatine

Scitec Nutrition voorziet je van creatine een in beter oplosbare, sneller opneembare en meer effectieve vorm…MicronTec Creatine! Creatine is zonder twijfel een van de best werkende middelen om je spierkracht en spierafmeting te vergroten. Dat gezegd hebbende, niet alle creatineformules zijn het zelfde. De doeltreffendheid van creatine hangt af van de snelheid en de efficiëntie van je lichaam om het op te nemen.
MicronTec Creatine biedt je lichaam gemicroniseerd creatine monohydraat. Dit bestaat uit kleinere bestanddeeltjes vergeleken met het gewone creatine monohydraat. MicronTec Creatine wordt veel sneller door je spieren opgenomen. Dit maakt een snellere blijk van spierkracht en spiervolumisatie mogelijk.
Gewoon Creatine Monohydraat staat ook bekend om bijwerkingen, zoals opgeblazenheid, maagkrampen en gastro-intestinaal ongemak. Om deze gevolgen tegen te gaan, bestaat MicronTec Creatine uit veel fijnere deeltjes, zodat  ze gemakkelijk gebruikt en opgenomen kunnen worden door je spiercellen. Er is geen tijd om last van je maag te krijgen en je kunt je concentreren op explosieve reps!
Elke portie MicronTec Creatine biedt je 5 gram zuiver, gemicroniseerd creatine monohydraat. Het voldoet ruim aan de dagelijks aanbevolen dosis creatine, zoals wetenschappelijk aangetoond om spierkracht, -prestaties en -afmeting merkbaar te verbeteren.
Beter oplosbaar, snellere opname door spieren en sneller gebruik van creatine, dat is waar MicronTec Creatine voor staat!

Prijs: 12.90 (klik hier voor meer informatie)

You may also like...