• Geen categorie

Mega Daily One Plus | Scitec Nutrition | 5999100000339

Scitec Mega Daily One Plus is een geavanceerde multivitamine en mineralen formule met 25 ingrediënten! Deze formule bevat onder andere een hoge dosis vitamine B-complex (belangrijk voor spiergroei/opbouw) en vitamine C, plus essentiële mineralen zoals magnesium, selenium en zink.

  • Helpt de functie van het immuunsysteem behouden
  • Draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en het onderhoud van rode bloedcellen
  • Bevorderd de opname van eiwitten/proteïne
  • Bevat 250% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine D3!
  • Ondersteunt de schildklierfunctie en de handhaving van huid, haren & nagels

 

Multivitamine met wel 25 ingredienten!
Scitec Mega Daily One Plus is een geavanceerde multivitamine en mineralen formule met 25 ingrediënten! Deze formule bevat onder andere een hoge dosis vitamine B-complex (belangrijk voor spiergroei/opbouw) en vitamine C , plus essentiële mineralen zoals magnesium, selenium en zink. Vitamine C draagt bij aan de werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, en de vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid.
De vitaminen uit Scitec Mega Daily One Plus helpen de functie van het immuunsysteem behouden tijdens en na intensieve inspanning. Vitamine B2 draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en het onderhoud van rode bloedcellen, terwijl Folaat (natuurlijke vorm van vitamine B11) bijdraagt aan de aminozuursynthese en hiermee de opname van eiwitten/proteïne bevorderd.
Scitec Mega Daily One Plus bevat ook 250% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine D3! Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van het spier-en immuunsysteem , en de opname en een juiste verwerking van calcium en fosfor.
Zink draagt bij aan een normale vruchtbaarheid,  de voortplanting en het onderhoud van testosteron niveaus, en ook aan een normaal metabolisme van macronutriënten .
Magnesium heeft weer invloed op de werking van het zenuwstelsel: neurotransmissie en spiercontractie waaronder de hartspier, en ook op de eiwitsynthese en de instandhouding van normale botten en tanden .
Selenium helpt het lichaam bij spermatogenese en ondersteunt de schildklierfunctie en de handhaving van huid, haren & nagels.*
Multivitaminen spelen een grote rol bij de instandhouding van een gezond lichaam. Doordat een gezond lichaam gemakkelijker in staat is spieren te herstellen en op te bouwen en vet af te breken, hebben zij naast invloed op een goede algehele gezondheid, ook invloed op de uiterlijke factoren en kunnen zij bijdragen aan een gezond, fit en mooi lichaam.
* Deze verklaringen zijn wetenschappelijkheid bewezen en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid .

Prijs: 18.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!