MAXALEAN | Performance | 3401599318007

Maxalean is een van de beste ondersteuning voor vetverbranding die op de markt te verkrijgen zijn. Het helpt uw lichaam net dat beetje extra te verliezen op een veilige en duurzame manier. Maxalean bevat tal van ingrediënten met een thermogene en afslankende effecten.

  • Uitstekende vetverbrander met thermogenetisch effect
  • Bevat L-carnitine, inositol, choline, citrus aurantium en cayenne
  • Geen verlies van energie

Uitstekende vetverbrander
Maxalean is een van de beste ondersteuning voor vetverbranding die op de markt te verkrijgen zijn. Het helpt uw lichaam net da beetje extra te verliezen op een veilige en duurzame manier. Maxalean bevat tal van ingrediënten met een thermogene en afslankende effecten.
Cayenne peper
Cayenne peper is rijk aan capsaïne en is een grote bron van vitamine A, B-complex en C. De consumptie van cayenne heeft voordelen voor de gehele bloedsomloop. Door de thermogene eigenschappen zal het u lichaam ondersteunen voor u energieverbruik te verhogen door middel van vetzuren. Het versnelt de stofwisseling en verhoogt het energiepijl, wat zo het gewichtsverlies stimuleert.
Choline en inositol
Choline en inositol zijn interactief en betrokken bij de transformatie van vetzuren. Deze vetzuren gaan vervolgens naar de bloedstroom, waardoor ze terecht komen in de spiercellen waar ze worden verbrand voor energie.
L-Carnitine
Dit aminozuur is in staat om de penetratie van vetzuren naar spiercellen te verbeteren om ze zo te verbranden voor energie.
Citrus aurantium
Synefrine is het belangrijkste ingrediënt dat wordt gewonnen uit Citrus aurantium (bittere sinaasappel). Dit verbetert de thermogene effecten, dus ook het gewichtsverlies, terwijl het de energie verhoogt. De Citrus aurantium bevat ook octopamine. Deze stof zorgt voor het behoud van een goede spiertonus tijdens het dieet. Dit komt door zijn werking op bepaalde hormonen. Octopamine heeft ook thermogene effecten, die gewichtsverlies doen toenemen.

Prijs: 17.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!