Mass Gain | Nutrend | 8594073176653

MASS GAIN is een gainer met een proteïnegehalte van 20% om herstel te activeren en de groei van spiermassa te ondersteunen. Het eiwitcomponent bevat een 100% wei-eiwitconcentraat. Het koolhydraatcomplex bestaat uit verschillende koolhydraten – isomaltulose (Palatinose ™), glucose, maltodextrine en fructose.

  • Bron van kwaliteit koolhydraten o.a. isomaltulose -PalatinoseTM
  • 20% eiwit
  • 4500 mg BCAA per dosering
  • Beschermt en herstelt spiermassa (BCAA, L-Glutamine, L-AAKG)
  • Verrijkt met vitamines (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, B12, biotine, foliumzuur)

Koolhydraten en eiwitten van hoge kwaliteit
MASS GAIN is een gainer met een proteïnegehalte van 20% om herstel te activeren en de groei van spiermassa te ondersteunen. Het eiwitcomponent bevat een 100% WPC (wei-eiwitconcentraat). Het koolhydraatcomplex bestaat uit verschillende koolhydraten:  disaccharide-isomaltulose  (Palatinose ™) voor een langzame afgifte van energie, glucose, maltodextrine en fructose voor snelle energie afgifte.
Laat die spieren maar groeien!
MASS GAIN is een formule ontworpen om spiermassa te beschermen en te kunnen laten groeien. Het kan worden gebruikt na intensieve zware trainingen of wedstrijden om de glycogeenvoorraden aan te vullen.  Het is ook uitermate geschikt om als laatste lichte maaltijd te gebruiken voor een fysieke zware inspanning. De efficiëntie van Mass Gain wordt alleen nog maar vergroot omdat het verrijkt is met AAKG, taurine, BCAA, L-glutamine en een vitamines (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, B12, biotine, foliumzuur).
AAKG (Arginine alpha-ketoglutarate) is een gemodificeerde vorm van L-arginine en wordt in de (kracht)sportwereld gebruikt vanwege de eigenschap om de stikstofoxide productie te verhogen, de spiermassa en -kracht te vergroten, het duurvermogen en de algehele atletische progressie te verbeteren.
BCAA (Branched Chain Amino Acids) bestaat uit drie bijzondere essentiële aminozuren Leucine, Isoleucine en Valine. Dit zijn belangrijke aminozuren die de bouwstenen van de eiwitten vormen. Ze worden echter niet door het lichaam zelf aangemaakt. Als glycogeen voorraden uitgeput raken door zware trainingen of wedstrijden dan worden de aminozuren gebruikt als energiebron. Om te zorgen dat in dit proces spieren niet worden afgebroken is het slim om de spieren te beschermen door inname van BCAA's.
L-glutamine is een semi-essentiële aminozuur dat de spieren herstelt, spierafbraak voorkomt en  het concentratievermogen verbetert.

Prijs: 15.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!