Lichtwesen Helion Kogel 19 (1st) | 4032431001192 | Overig

LichtWesen® Nummer 19: Charisma – HELION Samenvatting ·· Zijn charisma leven ·· Uitstraling ·· Van jezelf houden ·· Zijn zoals de Zon De kracht van de Opgestegen Meester Helion verbind met de goddelijke vonk, het stralende licht in ons met het eigen charisma. Hij helpt het ware Zijn in onszelf te herkennen. In plaats van „ons licht te verbergen“, kunnen wij onze eigen, unieke schoonheid (h)erkennen en deze op een natuurlijke wijze tonen en leven. De maskers vallen af. Er ontstaat een vanzelfsprekende autoriteit, omgeven met warmte en liefde. Helion leert ons om ons gezamenlijk Zijn onvoorwaardelijk lief te hebben. Wij voelen ons in harmonie met iedereen. Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen ·· Wat zou er in mijn situatie gebeuren wanneer ik de „innerlijke diamant“ zou laten schijnen? ·· Achter welke rollen verstop ik mij het liefst? ·· Waar ben ik bang voor, wanneer ik laat zien wie ik ben? ·· Wat voor kwaliteiten, vaardigheden en positieve eigenschappen probeer ik

Prijs: 121.80  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!