Jumbo Professional | Scitec Nutrition | 5999100000179

High Tech All-in-one Musclegainer van Scitec Nutrition! Scitec Jumbo Professional is een weight gainer die speciaal ontwikkeld is om spierherstel- en opbouw te ondersteunen met zo weinig mogelijk vetmassa!

  • 52 gram hoogwaardige eiwitten per dosering!
  • Bevat enkel hoogwaardige wei-eiwitten
  • Verbeterde en hoger gedoseerde ‘Jumbo Extra matrix’ (12.000 MG!)
  • 6 verschillende vormen high tech creatine!
  • “6-CARB” koolhydraatmengsel met gefaseerde opname inclusief o.a. Oat meel, Palatinose ™  & Vitargo ® !
  • Aspartaam vrije formule!

'Jumbo betekent groot! Jumbo betekent Sterk!' De oorspronkelijke Scitec Nutrition Jumbo is ontwikkeld om mensen met een zeer snelle stofwisseling (ectomorf/'magere lichaamstypen'), en mensen die extreem veel energie verbruiken als gevolg van hun activiteiten, te helpen om spieren goed te laten herstellen en op te bouwen met zo weinig mogelijk vetmassa! De verhoudingen van de ingredienten van Scitec Jumbo weerspiegelen deze doeleinden.
In Scitec Jumbo Professional is de verhouding van het aantal eiwitten verhoogd in vergelijking met Jumbo. Scitec Jumbo Professional bevat enkel hoogwaardige wei-eiwitten. Whey protein zijn de bron van stikstof en bevatten onmisbare aminozuren die het lichaam nodig heeft voor groei en onderhoud van het spierweefsel. Scitec Jumbo Professional draagt hiermee bij aan de groei en het onderhoud van spiermassa. Wei-eiwit uit melk is een zogenaamd compleet eiwit, omdat het het lichaam van alle noodzakelijke aminozuren voorziet waaronder de 9 aminozuren (dwz Histidine, Isoleucine, Leucine , Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan, Valine) die als essentieel worden beschouwd, omdat het lichaam ze niet zelf kan aanmaken.
Een levensstijl waarbij je alle benodigde calorieën en juiste voedingsstoffen binnen krijgt, met als doel om spiermassa op te bouwen, is erg moeilijk. Vaak kom je hier door de drukte van het dagelijks leven niet aan toe. Of je bent iemand die moeilijk in gewicht aankomt. Daarnaast is aangetoond dat mensen snel de neiging hebben om hun werkelijke verbruik van voedingsstoffen te onderschatten. Zeker in combinatie met een intensief workout schema.
Dagelijks gebruik van Scitec Jumbo Professional helpt je om voldoende en de juiste calorieën binnen te krijgen en vooruitgang te boeken. Door het gebruik van deze weightgainer voorzie je het lichaam van meer energie, waardoor je meer kracht hebt voor die workouts en voor het maximale resultaat kan gaan! Daarnaast voed je de spieren tijdens het herstel, wat eveneens van net zo’n grote toegevoegde waarde is om spiermassa op te bouwen.
Er is dan namelijk niets effectiever dan een consequente inname van de juiste hoeveelheid calorieën en voedingsstoffen. Als je net onder deze hoeveelheid zit, zal je dat doel niet bereiken. Goede koolhydraten en spier opbouwende eiwitten zijn echt onmisbaar bij het kweken van spieren.
Jumbo Professional helpt je hierbij!

Prijs: 30.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!