Full Option Gainer | M Double You | 8717056270272

De Full Option Gainer is de meest volledige gainer die M Double You in het assortiment heeft! Deze Full Option gainer staat bekend om zijn unieke samenstelling van 5 verschillende soorten eiwit!

  • De Full Option gainer bevat 5 verschillende bronnen van eiwit
  • Met MCT Olie!
  • Stimuleert snel spierherstel
  • Ideaal voor mensen die moeilijk aan kunnen komen in gewicht
  • Verkrijgbaar in 4 smaken
  • Voor meer/sterkere spieren/spieropbouw/spierkracht

Verrijkt met 5 verschillende soorten eiwitten en MCT olie
De Option Gainer in poedervorm bestaat uit een gebalanceerde mix van enkelvoudige, meervoudige koolhydraten en 5 verschillende bronnen van eiwitten. Hierdoor krijg je een gelijkmatige afgifte van energie waardoor je langer en intensiever kan trainen en spiermassa vergroot. Door de extra calorieën, toegevoegde eiwitten en PeptoPro® kan je gewicht aankomen (gainen), goed herstellen en spiermassa opbouwen. Tevens zijn de essentiële aminozuren BCAA en MCT olie er ook aan de Full Option gainer toegevoegd. De Full Option gainer is te gebruiken naast je dagelijkse voeding om nog meer gewicht aan te komen!
De unieke Full Option Gainer van M Double You is dé gainer die alle goede en waardevolle opties bezit die je nodig hebt om jouw doel te bereiken! Laten we beginnen met de unieke koolhydraatsamenstelling. Waixy mais (maïs zetmeel) geeft het lichaam voor een langere periode de juiste verhouding van koolhydraten. Aangevuld met een lange keten van malto-dextrine en fructose voor de snelle energie. Kortom, dit is de complete Full Option Gainer voor jou!
De voordelen van de M Double You Full Option Gainer:

* De Full Option Gainer is verrijkt met 5 verschillende eiwitsoorten: wei-eiwit isolaat, wei-eiwit concentraat, ei-eiwit, melkeiwit en Pure PeptoPro®.
* De formule van de Full Option Gainer bevat het waardevolle voedingsvezel Inuline en extra aminozuren BCAA (L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine) zijn toegevoegd.
* Uiteraard mag de MCT olie niet in de Full Option Gainer ontbreken. De MCT olie levert het lichaam voor een langere periode energie en de vetten worden niet opgeslagen als vet in het lichaam. Deze toegevoegde MCT olie hebben andere gainers niet!
* Verkrijgbaar in 4 lekkere smaken.

Prijs: 44.95 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!