Fourstar Protein | Scitec Nutrition | 728633109449

Fourstar Protein is een mooie mix van 4 dierlijke eiwitten, namelijk wei-eiwit, melkeiwit, micellaire caseïne en ei-eiwit. Het hoge eiwitgehalte draagt bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en ook aan het onderhoud van normale botten.

  • Een combinatie van wei-eiwit, melkeiwit, micellaire caseïne en ei-eiwit
  • Met de toegevoegde spijsverterende enzymen Papaïne en Bromelaïne
  • Een veelzijdige eiwitformule geschikt voor elk tijdstip van de dag
  • Voorziet je lichaam voor langere tijd van eiwitten door de verschillende opnametijden
  • Aspartaam-vrij
  • Geschikt om voor het slapen te nemen
  • Verkrijgbaar in heerlijke smaken

 

Fourstar Protein is een mooie mix van 4 dierlijke eiwitten, namelijk wei-eiwit, melk eiwit, het uitstekende micellaire caseïne en ei-eiwit. Daarnaast zijn de spijsverteringsenzymen Papaïne en Bromelaïne toegevoegd! Deze bronnen hebben verschillende aminozuurprofielen, wat betekent dat het lichaam op verschillende tijden van eiwitten wordt voorzien. De verschillende eiwitten hebben namelijk ieder een eigen opnametijd. Zo wordt wei-eiwit snel opgenomen in het lichaam en wordt melk eiwit weer veel langzamer opgenomen. Dit maakt Fourstar Protein ideaal om elk moment van de dag in te nemen. Zo is het bijvoorbeeld ideaal om in te nemen voor het slapen gaan, maar heeft het evengoed een grote toegevoegde waarde als je een dosis voor of na de training inneemt.
Deze dierlijke eiwitten zijn zogenaamde complete eiwitten, omdat ze het lichaam voorzien van alle noodzakelijke soorten aminozuren. Fourstar Protein bevat de vier belangrijkste essentiële eiwitten die sneller spierherstel stimuleren, bijdragen aan het ontwikkelen van spiermassa. en ook aan het onderhoud van normale botten.
* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).
Gebruiksaanwijzing: Meng 1 portie (30 g) met 250 ml vloeistof om een shake te maken. Met name essentieel om na de training in te nemen, maar kan op elk moment van de dag worden gebruikt.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.
Belangrijk: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.

Prijs: 16.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!