Flapjack 20 stuks | Nutrend | 8594073178459

Flapjack van Nutrend is een energiereep met een absoluut perfecte mix van havermout, noten en gedroogd fruit. Een heerlijke reep die een uitstekende natuurlijke energiebron is. Heerlijke uitdagende smaken, sommige bedekt met melkchocolade. De FLAPJACK reep bewijst met recht dat zelfs gezonde dingen heerlijk kunnen zijn.

  • Met noten en gedroogd fruit
  • Een natuurlijke energiebron
  • Heerlijke uitdagende smaken
  • Stabiliseert de bloedsuikerspiegel
  • Na het eten geen opgeblazen gevoel

Een energiereep met noten en fruit
De Flapjack is een absoluut perfecte mix van havermout, noten en gedroogd fruit. Een heerlijke reep die een uitstekende natuurlijke energiebron is. Heerlijke uitdagende smaken, sommige bedekt met chocolade. De FLAPJACK reep bewijst met recht dat zelfs gezonde dingen heerlijk kunnen zijn. Laat het snoep met die hoge calorieën, waar je echt niets aan hebt, lekker staan en geef je lichaam het beste wat het kan krijgen – FLAPJACK van NUTREND.
De voordelen van havermout 
Havermout biedt een ideale en gemakkelijk beschikbare energievoorziening voor actieve sporters. Wat voor sport je ook beoefent.  Elke reep bevat ongeveer 70% koolhydraten (afkomstig van havermout) en 6 – 10% hoogwaardige eiwitten. Vooral waardevol is het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren en oplosbare vezels, wat helpt bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en het verminderen van het gebrek aan energie. De aanwezige koolhydraten zijn gebaseerd op de lage glycemische index van havermeel, waardoor een langdurige energietoevoer naar de spieren mogelijk is. Dankzij ingrediënten van hoge kwaliteit zult u na het gebruik geen onaangenaam gevoel van opgeblazen gevoel krijgen en daarom is deze reep veilig voor gebruik direct voor / na het sporten.
Een heerlijk reepje met een hoog vezelgehalte en zonder conserveringsmiddelen.

Prijs: 23.40 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...