F2 Full Force – Whey Force | Scitec Nutrition | 5999100003354

Whey Force bestaat uit Wei Proteïne Concentraat (WPC) en Whey Isolate. Een prima premium blend dat een hoge dosis pure eiwitten per portie biedt van wel 30 gram!

  • Voor de groei en instandhouding van spiermassa
  • Draagt bij aan het onderhoud van normale botten
  • Goed voor je immuunsysteem
  • Hoge dosis pure eiwitten per portie, 30 gram!
  • Wei Proteïne Concentraat (WPC) en Whey Isolate

Eiwitshake met 2 soorten en 30 gram eiwit per portie!
Eiwit (Proteïne) is een voedingsstof, net als koolhydraten en vet en het levert calorieën/energie en aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstoffen voor lichaamseiwitten waaruit het lichaam grotendeels is opgebouwd. Je hebt eiwitten nodig voor het herstel van spierweefsel na een zware training. Whey Force bestaat uit Wei Proteïne Concentraat (WPC) en Whey Isolate. Een prima premium blend dat een hoge dosis pure eiwitten per portie biedt, 30 gram per portie!
Wei Proteïne Concentraat (WPC) levert goede voordelen voor de gezondheid op, omdat het de meeste voedingsstoffen uit de wei bevat. Het is bijvoorbeeld heel goed voor je immuunsysteem.
Whey isolaat is de meest pure vorm van wei eiwit. Het eiwitpercentage in wei isolaat is ongeveer 90% en zo goed als vrij van vet en lactose. 
Whey Force is bedoeld voor sporters die een hoge eiwitinname nodig hebben en op zoek zijn naar waardevolle eiwitbronnen. Eiwitten zijn de bron van stikstof en essentiële aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor spiergroei en onderhoud. Daarom draagt het eiwitgehalte van Whey Force bij aan de groei en instandhouding van spiermassa, en ook aan het onderhoud van normale botten *. Wei-eiwit uit melk is een compleet eiwit, omdat het het lichaam voorziet van alle noodzakelijke soorten aminozuren, waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet kan aanmaken en moet worden geleverd door het dieet (bijv. Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine Phenylalanine, Threonine, Tryptofaan, Valine).
* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Prijs: 21.95 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...