Endurosnack Tube 10 stuks | Nutrend | 18594014864981

De Endurosnack van Nutrend is een energiegel in een tube. Makkelijk in gebruik en boordevol ingrediënten voor de nodige energie tijdens jouw training of wedstrijd.  Het is een energiegel met als hoofdbestanddeel PalatinoseTM (disaccharide-isomaltulose).

  • glycine, taurine, L-alanine, BCAA
  • Langzame afgifte energie
  • In 5 heerlijke smaken
  • Met PalatinoseTM
  • Makkelijk mee te nemen en te dosseren

Langzame energie afgifte
De Endurosnack van Nutrend is een energiegel in een tube. Makkelijk in gebruik en boordevol ingrediënten voor de nodige energie tijdens jouw training of wedstrijd.  Het is een energiegel met als hoofdbestanddeel PalatinoseTM (disaccharide-isomaltulose). PalatinoseTM is een zoetstof dat voorkomt in honing en suikerriet en een natuurlijke zoete smaak heeft laag in calorieën. Een bijkomend voordeel van palatinose is dat het traag wordt opgenomen in het bloed en daarom het lichaam gedurende een lange periode van energie voorziet.
Met toegevoegde aminozuren
De gel is verder versterkt met taurine, L-carnosine (dipeptide beta-alanine en L-histidine), vertakte keten-aminozuren BCAA in de ideale verhouding van 2: 1: 1 voor L-leucine en ook de glucogene aminozuren L- glycine en L-alanine.
Tijdens de fysieke activiteit kan de Endurosncak perfect worden aangevuld met sportdranken van het type ISODRINX (https://www.houseofnutrition.nl/nl/product/koolhydraten-3/isodrinx-tabs/) of UNISPORT (https://www.houseofnutrition.nl/nl/product/vitamines-en-mineralen/unisport/).
ENDUROSNACK is bedoeld voor: continue en langdurige energie voor jouw spieren. Energie voor en tijdens fysieke inspanningen.
Smaken: sinaasappel + kokosnoot, braambes. abrikoos, groene appel, Pina Colada

Prijs: 17.60 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!