Endurosnack Sachet 16 stuks | Nutrend | 8594073177704

De energie in deze gel komt langzaam vrij door langzame koolhydraten en levert direct brandstof voor jouw spieren tijdens de training of een wedstrijd. Er is gekozen voor Palatinose als koolhydraat waardoor je lang profijt hebt van deze energie-gel.

  • Directe en langdurige energie afgifte
  • Met glycine, taurine, L-alanine
  • BCAA
  • Makkelijk in te nemen, kant en klare gel
  • In sachet vorm

Energiebron met langzame koolhydraten?
Endurosnack energie-gel in een sachet is de ideale keuze als je energie nodig hebt om je training te kunnen volhouden. De energie in deze gel komt langzaam vrij en levert directe brandstof voor jouw spieren tijdens jouw training of een wedstrijd en omdat gekozen is voor Palatinose als koolhydraat heb je er lang profijt van.
Palatinose een trage koolhydraat
Het hoofdbestanddeel van deze energie-gel is disaccharide-isomaltulose (PalatinoseTM) voor langzame afgifte van energie. De gel is verder versterkt met taurine, L-Carnosine (dipeptide beta-alanine en L-histidine), vertakte keten-aminozuren BCAA in de ideale verhouding van 2: 1: 1 voor L-leucine en ook de glucogene aminozuren L- glycine en L-alanine. Tijdens de training kan het perfect worden aangevuld met sportdranken van het type ISODRINX (https://www.houseofnutrition.nl/nl/product/koolhydraten-3/isodrinx/)of UNISPORT (https://www.houseofnutrition.nl/nl/product/vitamines-en-mineralen/unisport/) want er wordt aangeraden vooral voldoende te blijven drinken.
Palatinose is een suikervorm die heel zoet smaakt en traag wordt opgenomen in het bloed (langzame koolhydraten) en daarom het lichaam gedurende een lange periode van energie voorziet. Palatinose komt van nature voor in honing en suikerriet en heeft een natuurlijke zoete smaak. Palatinose heeft als voordeel dat het voor een zoetstof weinig calorieën levert.
Taurine is van belang voor het goed functioneren van zenuwweefsel en de spieren.
L-Carnosine helpt bij het voorkomen van de opbouw van melkzuur in de spieren tijdens een training.
BCAA bestaat uit drie van de 8 essentiële aminozuren die nuttig zijn voor het behoud van de massa tijdens een caloriearm dieet. We hebben het dan over de 3 aminozuren: valine, isoleucine en leucine, drie zeer belangrijke aminozuren (bouwstenen van de eiwitten) en hebben een belangrijke rol spelen in de groei, en het behoud van spierweefsel.
ENDUROSNACK is bedoeld voor: continue en langdurige energievoorziening.

Prijs: 28.10 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...