• Geen categorie

Electric Aminos – Athletic Line | Scitec Nutrition | 5999100007116

Elektrische Aminos van Scitec Nutrition is een complexe aminozuurformule, een intra-workout-formule van aminozuren die je helpt tijdens effectieve trainingen door continu te voorzien van energie dankzij de 15 actieve ingrediënten.

  • In totaal 15,7 g aminozuren
  • Alle 9 essentiële aminozuren
  • 6 gram BCAA’s (L-leucine, L-isoleucine, L-valine in verhouding 2: 1: 1)
  • 3 gram L-glutamine!
  • 100 mg cafeïne!
  • Geen suiker!

Elektrische Aminos is een complexe aminozuurformule die je kunt gebruiken voor of tijdens de training (of om de hele dag energie te krijgen voor elke vorm van mentale of fysieke taak door Caffeine!). Het promoot je efficiënte training en levert energie met 15 actieve ingrediënten.
Het product bevat alle 9 essentiële aminozuren, waaronder de drie vertakte ketenaminozuren ( BCAA 's). De essentiële aminozuren (Leucine, Isoleucine, Valine, Fenylalanine, Methionine, Tryptofaan, Histidine, Lysine, Threonine) zijn belangrijk voor het lichaam. Omdat ze niet door het lichaam kunnen worden gesynthetiseerd, moeten we ze via externe bronnen verkrijgen door voedsel en voedingssupplementen te eten. Aan de andere kant vormen BCAA's 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. deL-Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in menselijk bloed. De L-glutamine en L-Arginine kan onder voorwaarden noodzakelijk is in bepaalde situaties, met inbegrip van intense fysieke activiteit wanneer het lichaam niet kan voldoen aan uw behoeften synthetiseren van deze aminozuren worden. Wanneer enige precursor van stikstofmonoxide (NO) en belangrijke precursor van creatine, argininesupplementen een algemene praktijk voor sporters en bodybuilders. L-Citrulline is ook een populaire voorloper van NO.
Het product bevat 100 mg cafeïne , wat bijdraagt tot mentale alertheid, concentratie en de prestaties tijdens de training kan verhogen. *
* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk getest door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Prijs: 24.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!