Egg Pro | Scitec Nutrition | 728633104765

Egg Pro is voornamelijk samengesteld uit albumine (eiwitten van ei) en is de juiste keus voor mensen die spiermassa willen opbouwen.

  • Bron van hoogwaardig eiwit inclusief BCAA’s
  • Meer spieropbouw en meer spierkracht
  • Helpt je spiervermoeidheid te bestrijden en herstel te versnellen
  • Verbetert het immuunsysteem en verhoogt kracht en uithoudingsvermogen
  • Lactosevrij (ideaal voor mensen met lactose-intolerantie)

Egg Pro wordt als kwalitatief hoogwaardige en complete eiwitbron gezien. Ei eiwit is om deze reden een van de meest populaire eiwitsupplementen. Het bevat een onmisbare aminozuursamenstelling en heeft een hoge verteerbaarheid. Egg Pro is voornamelijk samengesteld uit albumine (eiwitten van ei) en is de juiste keus voor mensen die spiermassa willen opbouwen. Het voordeel van Egg Pro is dat er geen melkeiwit in zit en daarom ideaal is voor mensen met lactose-intolerantie.
Eiwitten zijn de bron van stikstof en onmisbare aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor de groei en het onderhoud van het weefsel, daarom draagt EGG PRO bij aan de groei en instandhouding van spiermassa, en ook aan het onderhoud van normale botten *.
Gebruiksaanwijzing:  Meng 1 portie (30 g) met 300 ml water, melk of sap. Schud krachtig! Drink een portie bij voorkeur direct na de training.
Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.
Belangrijk: Buiten bereik van kinderen houden! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.
* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Prijs: 29.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!