Ecdysterone | Nutrend | 8594073175403

UIT ASSORTIMENT

ECDYSTERONE van Nutrend is een uniek product dat een zeer effectief extract van de Maral Root (Rhaponticum carthamoides) is en 90% ecdysterones bevat. Het versterkt de natuurlijke afweer, verbetert de cardiovasculaire gezondheid, versterkt het lichaam, stimuleert de mentale capaciteit en helpt de lichaamseigen aanpassing aan extreme en stressvolle situaties te verbeteren.

  • voor een toename van de spiermassa
  • voor de bescherming van het cardiovasculaire systeem
  • voor het bestrijden van vermoeidheid en versterkt het immuumsyteem
  • 1000 mg L-leucine per capsule, 1000 mg ecdysteron per capsule
  • verbeteren van het uithoudingsvermogen, de snelheid en het herstel van getrainde sporters

Toename van spiermassa en spierkracht
Ecdysterone van Nutrend is een zeer effectief extract van de Maral Root (Rhaponticum carthamoides) en dat 90% ecdysterones bevat. Het versterkt de natuurlijke afweer, verbetert de cardiovasculaire gezondheid, versterkt het lichaam, stimuleert de mentale capaciteit en helpt de lichaamseigen aanpassing aan extreme en stressvolle situaties te verbeteren. Ecdysterone verbetert het uithoudingsvermogen door een grotere opslag van glycogeen en een toegenomen productie van hemoglobine. Het aantal rode bloedlichaampjes neemt toe (gemeten bij dieren). De opbouw van eiwitten is het belangrijkste doel. Ecdysteron moet met de toename van spiermassa ook meer spierkracht geven en de verhouding vetweefsel-spierweefsel wordt dan gunstiger.
Is er ook onderzoek gedaan? 
Langdurige effecten zijn er aangetoond voor wat betreft de spiergroei bij zowel dieren als mensen. In het onderzoekscentrum van Rutgers University  in New Jersey heeft men Russische onderzoeken overgedaan. Ze bevestigen dat ecdysterone, dat werd getest op spiercellen bij de mens, zorgde voor een toename van de eiwitaanmaak met 20%. Ook werd duidelijk dat de werking van insuline in het lichaam verbeterde, waardoor de hoeveelheid lichaamsvet aanmerkelijk minder werd.

Prijs: 39.10 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...