• Geen categorie

Crush Intra – WOD | Scitec Nutrition | 728633111398

Gemicroniseerde aminozuren, betaïne, L-citrulline, beta-alanine en meer! Voor betere prestaties tijdens trainingen en wedstrijden en voor een sneller herstel.

Verpletter je WOD's met onze nieuwe CRUSH-formule die is ontworpen voor intensieve training!
Dit intra-workout product heeft 19 zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten in 4 verschillende matrixen die belangrijk zijn voor meerdere trainingssessies van lange duur!
Betaine is een methyl-donor in het menselijk lichaam.
Veel belangrijke biochemische processen berusten op methylatie (bijv. Methylatie van homocysteïne om L-methionine te vormen dat deel uitmaakt van de welbekende creatinestructuur en is het startstof-aminozuur in eiwitsynthese).
We hebben ervoor gezorgd dat u gemicroniseerde aminozuren krijgt voor een snellere absorptie, waaronder gemicroniseerde BCAA's en gemicroniseerde L-arginine (de voorloper van stikstofoxide en creatine).
En als klap op de vuurpijl hebben we pure L-Citrulline (een nog betere stikstofoxide-booster!) Toegevoegd naast appelzuur en L-arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG) die belangrijke tussenproducten zijn van belangrijke metabole cycli.
Stikstofoxide verhoogt de bloedstroom, dus transport van zuurstof en voedingsstoffen naar werkende spieren!
Alle extra aminozuren, Beta-Alanine, vitamines en mineralen zorgen ervoor dat je op het goede spoor blijft tijdens je hardcore, zweterige training! Fosfor en vitamine B6 en B12 dragen bij aan een normaal energieleverend metabolisme. Vitaminen B9 en B12 dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Vitamine C helpt om de normale functie van het immuunsysteem tijdens en na intensieve training te behouden.
Het gunstige effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 200 mg (te vinden in 1 portie CRUSH) naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C!
Magnesium draagt bij aan de normale spierfunctie en eiwitsynthese.
Magnesium en fosfor dragen bij aan het behoud van normale botten.
Kalium draagt bij aan de normale spierfunctie, het behoud van de normale bloeddruk en de normale werking van het zenuwstelsel. *
* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Prijs: 29.95 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...