Carnitine Activity Drink | Nutrend | 8594073170620

Eindelijk een verfrissende kant-en-klare energiedrank zonder suiker! Met L-carnitine (1000 mg) en toevoegingen als Taurine en Vitamine B3 voor extra energie, ideaal voor het ondersteunen van je fysieke prestaties. Carnitine Activity Drink helpt je om je vocht en energie op peil te houden tijdens je training! Kijk bij de ‘Beschrijving’ welke smaken wel/geen cafeïne bevatten!

  • Met en zonder cafeïne verkrijgbaar
  • Verfrissende drank met L-carnitine (1000 mg)
  • Helpt de vetverbranding te stimuleren
  • Met vitamine B3 voor nieuwe energie
  • Verkrijgbaar in 13 licht verfrissende smaken
  • Zonder suiker
  • Nieuwe smaak: Mojito en Raspberry!

Stimuleert vetverbranding, hydrateert en geeft een energie boost
Carnitine Activity Drink is een ready-to-drink energiedrank met 1000 mg L-carnitine en een toevoeging van taurine en vitamine B3.  Deze combinatie geeft je niet alleen een flinke dosis nieuwe energie maar stimuleert ook nog eens de vetverbranding. Deze lekkere sportdrank vult je vochttekort aan en smaakt super lekker. Carnitine Activity Drink is gezoet met sucralose wat op suiker lijkt, maar geen calorische waarde bevat.
Taurine is een bioactieve stof dat verkregen kan worden door vlees, vis en energiedranken te nuttigen. De stof komt van origine in ons lijf voor, maar je kan het dus ook door middel van voeding binnenkrijgen. Taurine zou een gunstig effect hebben op de hartwerking en beschermt de fotoreceptoren in het oog.
Vitamine B3 ondersteunt het energiemetabolisme en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
Carnitine draagt bij aan de energie stofwisseling, het verbetert de energievoorziening en draagt bij tot een verhoogde stressweerstand. De omgang met stress, mentaal of van fysieke aard wordt makkelijker. Daarnaast zou Carnitine goed zijn voor de huid. Iedere fles bevat een drinktuit met membraan zodat deze bij het omvallen niet leeg loopt.
Zonder cafeïne:
Ga je vaak pas in de namiddag of avond trainen of ben je gevoelig voor cafeïne? Dan is deze cafeïnevrije drank een ideale optie voor jou! Cafeïne wordt vervangen door vitamine B3, en ondersteunt het energiemetabolisme en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
Smaken Carnitine Activity drank zonder cafeïne:

* Grapefruit
* Eucalyptus & Kiwi
* Dragon Fruit
* Pomelo
* Blackberry & Lime Smaken Carnitine Activity drank met cafeïne

* Raspberry (sparkling)
* Mojito (sparkling)
* Pineapple
* Lemon
* Red Orange
* Green Tea + Elderberry
* Cool
* Mixed Berry
* Blackcurrant
* Orange Nu met een inhoud van 500 ml en 750 ml.

Prijs: 2.50 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...