Caprea 2 geitenmelk vanaf 6 maanden 900 gram | 3288131584423

Caprea 2 geitenmelk vanaf 6 maanden 900 gram
Babybio Caprea Bio Opvolgmelk 2 
  
Volledige opvolgmelk op basis van biologische geitenmelk. 
Voor baby’s van 6 tot 12 maanden. 
900 gram 
De volle melk in Caprea 2 is afkomstig van geiten, geteeld volgens de principes van biologische landbouw. Ze worden gevoed met gras of biologische voeding. 
Caprea 2 opvolgmelk bevat vanaf 6 maanden ter aanvulling van een gevarieerde voeding alle belangrijke voedingsstoffen voor je baby. Ze bevat 13 vitaminen en mineralen en is gebalanceerd op essentiële vetzuren¹. 
¹ Conform aan de wetgeving m.b.t. de specifieke voedingsvereisten vanaf de geboorte. 
Waarom geitenmelk
Geitenmelk is een licht verteerbaar en voedzaam alternatief. Het is rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals onder andere de vitamines A, D, B1, B2 en B12 en de mineralen calcium, magnesium en zink. Het bevat veel essentiële vetzuren en heeft van nature een heerlijke en milde smaak. 
Caprea Bio opvolgmelk 2: 
–    Biologisch gecertificeerd 
–    Geproduceerd in Frankrijk met een strenge selectie van producenten en grondstoffen 
–    Verpakt onder beschermde atmosfeer 
–    13 vitamines en 13 mineralen
Over Babybio:
Babybio is afkomstig uit Frankrijk en biedt een compleet assortiment biologische producten voor je baby aan. 
Op die manier helpen de biologische producten van Babybio vanaf de eerste maanden bij de voedingsvoorlichting en smaakopvoeding van kinderen. Ze worden samengesteld volgens de aanbevelingen van kinderartsen op basis van kwalitatief hoogwaardige biologische ingrediënten en zonder overbodige supplementen, meestal zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout en zonder bindmiddel.
Babybio past zijn recepten aan door de meest bekende allergenen (kiwi, selder, … ) te bannen en streeft ernaar om zoveel mogelijk recepten aan te bieden die geen melk, gluten of eieren bevatten, zodat elke baby, allergisch of niet, kan genieten van een smakelijke voeding die is aangepast aan zijn behoeften. Babybio is onderworpen aan een dubbele reglementering, die van de kindervoeding en die van de biologische landbouw.
Babybio heeft zich geëngageerd om de gezondheid en de toekomst van de baby veilig te stellen door gezonde en milieuvriendelijke voeding aan te bieden. 
Dit doen zij onder andere door:
–    Strenge selectie van producenten en grondstoffen
–    Unieke garanties op het gebied van kindervoeding
–    Producten afkomstig uit de biologische landbouw 
Biologische babyvoeding: 
Tot de leeftijd van 3 jaar is het organisme van de baby nog niet volledig ontwikkeld, het kan nog geen giftige stoffen wegwerken. Omdat baby’s zo gevoelig zijn, legt de wetgeving op de kindervoeding strenge regels vast voor de samenstelling ervan. Babybio gebruikt ingrediënten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw en voldoet zo op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier aan die regels. De biologische landbouw is veruit de natuurlijkste manier om de aanvoer van giftige stoffen te vermijden: de productiemethode geeft de voorkeur aan natuurlijke meststoffen en gebruikt geen chemische producten. Bovendien wordt het gebruik van ggo’s en afgeleide producten van ggo’s uitgesloten. De biologische productiemethode van de Babybio-producten is gegarandeerd door het AB logo, het Europese logo en gecertificeerd door Ecocert sas F-32600.
Ingredienten
Volle GEITENMELK* in poeder, maltodextrines van mais*, plantaardige oliën (zonnebloemolie*,koolzaad*, zonnebloem*), LACTOSE (melk)*, mineralen (calcium carbonaat, magnesiumchloride, kaliumfosfaat, kaliumhydroxide, ijzersulfaat, zinksuflaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat), vitamines (L-ascorbaat van sodium, retinolacetaat, cholecalciferol, nicotinamide, fytomenadion, D-pantohenaat uit calcium, D-biotine, cyanocobalamine, thiaminemononitraat, pyridoxine-waterstofchloride, riboflavine, foliumzuur, DL-alfa-tocoferol, ascorbylpalmitaat, D-alfa-tocoferol acetaat), L-tryptofaan, L-isoleucine.
* Ingrediënten van biologische landbouw.
Kan sporen bevatten van koemelkeiwitten.
Voedingswaarde 

 

Voor 100 g poeder

Voor 100 ml melk samengesteld op 13,5%

Energie

2105kJ/ 503 kcal

286 kJ/68 kcal

Eiwitten
waarvancaseïne
waarvanoplosbareeiwitten

10 g
8 g
2 g

1.4 g
1.1 g
0.3 g

Koolhydraten
waarvanlactose
waarvanmaltodextrine

59.4 g
25 g
34.4 g

8 g
3.4 g
4.6 g

Vetstoffen
waarvanlinolzuur
waarvanalfa-linoleenzuur

25 g
2420 mg
360 mg

3.4 g
327 mg
49 mg

Mineralen
Natrium
Kalium
Chloride
Calcium
Fosfor
Magnesium
Ijzer
Zink
Koper
Jodium
Selenium
Mangaan
Fluoride

130 mg
608 mg
516 mg
577 mg
344 mg
55 mg
5 mg
4.8 mg
215 μg
146 μg
20 μg
40 μg
ean: 3288131584423

Prijs: 29.30  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!