Brutus Energy Shot | Nutrend | 8594073174659

Brutus Energy Shot is populair vanwege zijn uitzonderlijk sterke samenstelling en langdurige energie opwekkend effect. Een fantastisch pre-workout supplement voor mensen die langdurige energie kunnen gebruiken.

  • 15 functionele ingrediënten die elkaar versterken
  • Met toegevoegde vitamines
  • Voor langdurige energie en concentratie
  • Verhoogt de reeksen korte, hoogintensieve oefeningen
  • Ideaal als pre-workout voor een training maar ook voor chauffeurs, studenten of mensen met fysiek veeleisende beroepen

Boost je lichaam en geest!
Brutus Energy Shot is populair vanwege zijn uitzonderlijk sterke samenstelling en langdurige energie opwekkend effect. Een fantastisch pre-workout supplement voor mensen die langdurige energie kunnen gebruiken. Brutus Energy Shot activeert jouw lichaam, of je nu lang lichamelijk actief bent of een mentaal veeleisende dag voor je hebt. Naast dit voordeel zorgt het ook jouw spieren te beschermen tegen spierafbraak tijdens een zware training of wedstrijd.
Samenwerking van ingrediënten versterkt de Brutus Energy Shot
Brutus Energy Shot is een energieshot van de nieuwe generatie. Een unieke mix van natuurlijke kruidenextracten, vitamines en andere functionele ingrediënten die je lichaam de energie leveren die je nodig hebt, waaronder L-tyrosine, die de concentratie verbetert en bijdraagt aan de normale spierfunctie. Het bevat 15 functionele ingrediënten die elkaar versterken. Zoals de extracten van Citrus aurantium, Ginkgo biloba, yerba mate, ginseng en Withania somnifera en toegevoegde vitamines als vitamines C, B2, B3, B5 en B6. Allemaal bedoeld om jouw fysieke en mentale prestaties te verbeteren. De shot is zonder suiker dus laag in calorieën.

Prijs: 40.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...