Beauty Made Easy Anti-pollution face mask powder 10 gram | 5712514011049

Beauty Made Easy Anti-pollution face mask powder 10 gram
“Anti Pollution Peel -off Face Mask is een diep reinigend masker, geschikt voor alle huidtypes
Luchtvervuiling is een dagelijkse zorg voor de huid. Vervuiling veroorzaakt een sneller ouder wordende huid, heeft een negatief effect op het vochtgehalte en kan huidirritatie en extra droogheid veroorzaken.
Het Anti Pollution Face Mask op algenbasis is rijk aan actieve ingrediënten, die zonder de natuurlijke vocht balans te verstoren, de huid diep reinigen. De bestandsdelen chlorella, plantaardige active houtskool, witte klei en ginseng zorgen voor een direct frisse, gladdere gezonde teint.
Ingredienten
99% natural origin ingredients diatomaceous earth, algin, calcium sulfate, bentonite, charcoal powder, chlorella vulgaris powder, tetrasodium pyrophosphate, kaolin, zeolite, cyamopsis tetragonologa gum, panax ginseng root powder
Gebruik
“Doe de poeder in een kom, voeg 30 ml lauwwarm toe. Voeg het water langzaam toe en roer net zolang tot je een gladde en bruikbare pasta hebt.
Breng het masker met je vingers gelijkmatig aan op een schone huid. Vermijd de huid rondom de ogen, mond en wenkbrauwen.
Laat het masker 15 minuten inwerken.   Pel voorzichtig het masker af, beginnend vanaf de zijkanten van het gezicht, naar de neus toe. Was alle resterende sporen af met lauw water.”
ean: 5712514011049

Prijs: 2.64  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!