• Geen categorie

BCAA Liquid Shot | Nutrend | 8594073173959

Tijdens een intensieve training verlies je belangrijke stoffen o.a. ook individuele aminozuren. Een voldoende inname van hoogwaardige eiwitten, samen met een optimaal bereik van aminozuren, draagt bij aan spiergroei. BCAA Liquid Shot voorziet het lichaam van essentiële vertakte-keten-aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine (BCAA) in vloeibare vorm.

  • 3000 mg BCAA per shot
  • 2: 1: 1 verhouding aminozuren (L-leucine, L-isoleucine en L-valine)
  • Zonder suiker
  • Geschikt voor sporters die intensief trainen
  • Voor toename van spiermassa en spierkracht

Trio met vloeibare essentiële aminozuren
In BCAA Liquid bevinden zich 3 van de essentiële aminozuren namelijk L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Aminozuren zijn de bouwstenen van proteïnen. Het menselijk lichaam bestaat voor 20 procent uit proteïnen. Proteïnen, ook wel eiwitten genoemd spelen een sleutelrol in bijna alle biologische processen. Een voldoende inname van hoogwaardige eiwitten, samen met een optimaal bereik aan aminozuren, draagt bij aan spiergroei. Vertakte aminozuren behoren tot de essentiële aminozuren die het lichaam via voeding en supplementen moet krijgen omdat het lichaam het zelf niet aanmaakt.
Bouwen en repareren van spieren 
BCAA Liquid Shot voorziet het lichaam van essentiële vertakte-keten-aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine (BCAA) in vloeibare vorm. De vloeistof zorgt voor de snelst mogelijke afgifte van aminozuren en bevat 3 gram BCAA.  Tijdens een intensieve training verlies je belangrijke stoffen o.a. ook essentiële aminozuren. Aminozuren zorgen voor het bouwen van cellen en repareren van weefsel. Creëren van energie en zorgen er tevens voor dat het zuurstof door het lichaam wordt gedragen. Aminozuren zijn nodig om spieren, rode bloedcellen en moleculen te bouwen.
Zelfs na de training zorgt BCAA nog voor je spieren!
Voor de training helpt BCAA liquid om afbraak van spieren tijdens de inspanning te verminderen. Na de training zorgen de BCAA’s voor een betere eiwitsynthese die het herstel en opbouw van de spieren een boost geeft. Kortom een topproduct! In BCAA Liquid zit 3000 mg BCAA per shot in een verhouding 2: 1: 1 L-leucine, L-isoleucine en L-valine.

Prijs: 20.40 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...