Atelier Marius Atelier marius zeepscrub zwart 200 ml | 3298656600126

Atelier Marius Atelier marius zeepscrub zwart 200 ml
De Atelier Savon pâte naturel is een zachte pasta op basis van biologische olijfolie en gemalen olijvenpitten. De zeep is ontwikkeld voor het reinigen van zeer vuile handen die zwaar werk hebben verricht. Denk aan tuinieren, klussen en werken met smeerolie. De zeep verwijdert ieder spoortje verf, modder of vet.
De meeste scrubzepen zijn op basis van petrochemische producten en oplosmiddelen en zijn schadelijk voor de huid en het milieu. Marius Fabre is erin geslaagd een volkomen natuurlijke zachte zeep te ontwikkelen met gemalen olijvenpitten die een scrubbende werking hebben zonder de huid te beschadigen. Deze zuiver plantaardige zeep zorgt voor grondig schone en zachte handen. De zeep is biologisch afbreekbaar en volkomen veilig voor de huid en het milieu.
Ingredienten
Potassium olivate, Aqua (Water), Potassium palmate, Olea europaea seed powder, Caprylyl glucoside, Potassium cocoate, Glycerin, Potassium carbonate.
Gebruik
Gebruik deze scrub met een beetje water om uw vuile handen op een zachte natuurlijk wijze schoon te maken.Afspoelen na gebruik.
ean: 3298656600126

Prijs: 12.56  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!