• Geen categorie

Arginine Liquid | Scitec Nutrition | 5999100004306

Arginine verbetert de doorbloeding, versterkt het immuunsysteem en beïnvloed het libido van de man positief. Arginine Liquid bevat 5000 mg L-Arginine per portie in een handige, gebruiksklare oplossing!

  • 5000 mg arginine per dosering
  • 40 porties per fles
  • Makkelijk in te nemen door vloeibare substantie

Arginine, of beter gezegd de L-structuur L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. Arginine is betrokken bij veel stofwisselingsprocessen en belangrijk bij de behandeling van hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk. Arginine verbetert de doorbloeding, versterkt het immuunsysteem en beïnvloed het libido van de man positief. Studies suggereren dat arginine de wondgenezing versnelt, de vetverbranding verbeterd en bij diëten voor gewichtsverlies gebruikt kan worden. De rol bij het verlagen van de cholesterolspiegel wordt aan zijn functie als biologische voorganger van stikstofmonoxide (NO) toegeschreven.
L-Arginine is een conditioneel essentieel aminozuur, wat betekent dat het onder normale omstandigheden kan worden aangemaakt door het menselijk lichaam. In het geval van slechte voeding of zware lichamelijke inspanning, kan de biosynthetische route mogelijk niet voldoende hoeveelheden arginine produceren en sommige moeten worden geconsumeerd uit het dieet of via supplementen. Als enige voorloper van stikstofoxide (NO) en belangrijke voorloper van creatine, is het aanvullen van je arginine niveau iets dat veel atleten en bodybuilders doen.
De vloeibare vorm maakt het makkelijk en handig om als sporter aan je verhoogde behoefte te komen.
Gebruiksaanwijzing: Neem 1 x per dag 30 minuten voor de training, meng een portie (25 ml) in 250 ml water. Goed schudden voor gebruik!

Prijs: 28.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...