Alkaly X | Scitec Nutrition | 728633104888

  • Win aan explosieve kracht
  • Produceer meer resultaat met een kleinere dosis
  • Creëert geen vochtophoping of opgeblazen gevoel
  • Hoog PH, voorkomt de omzet van creatine in creatinine
  • Ideaal voor de zomer, of voor diegenen die het hele jaar door een slank en goed gedefinieerd lichaam willen hebben

Scitec Nutrition Alkaly-X bestaat uit een gepatenteerde creatineformule Kre-Alkalyn in een gemakkelijk te bereiden drankje dat heerlijk smaakt!
Maar wat onderscheidt Kre-Alkalyn van normale creatine? KRE-Alkalyn bevat dezelfde voordelen als creatine (monohydraaat) en meer:

* Win aan explosieve kracht
* Produceer meer resultaat met een kleinere dosis
* Creëert geen vochtophoping of opgeblazen gevoel
* Hoog PH, voorkomt de omzet van creatine in creatinine
* Ideaal voor de zomer, of voor diegenen die het hele jaar door een slank en goed gedefinieerd lichaam willen hebben Alkaly-X is veel meer dan Kre-Alklayn!
Scitec Alkaly-X gebruikt deze specifieke vorm van creatine, maar beperkt zich niet tot een enkel ingrediënt. Gecombineerd met krachtige “extra’s”, krijg je met Alklay perfecte resultaten:

* BioPerine: verhoogt het opnamevermogen en het maximale gebruik van creatine zonder bijwerkingen
* Aminozuren Beta Alanine, arginine alfa ketoglutaraat (AAKG) en citrulline malaat: stimuleert de productie van stikstofmonoxide, verantwoordelijk voor de vasodilaterende werking. De spieren worden harder en compacter, een goede aanvulling voor je droge gespierde look
* Taurine: verbetert de concentratie voor betere resultaten van je training. Meer kracht en meer intensiteit! Tijdens een workout, het maakt niet uit hoe intensief, hebben de spieren alle kracht die ze nodig hebben tot hun beschikking. Alkaly-X biedt je de kracht van creatine en nog veel meer, zonder de gewone bijwerking van vochtretentie.
Verrijkt met belangrijke ingrediënten in een heerlijk drankje, stelt Alkaly-X je in een staat uitstekende workouts en het hele jaar door een sterk en gedefinieerd lichaam te hebben.

Prijs: 32.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...