100% Whey Protein | Nutrend | 8594073179081

100% Whey Protein van Nutrend  is de beste kwaliteits proteïne voor groei van spiermassa, dieet of aanvulling op een dieet. Door het gebruik van de beste ingrediënten en de nieuwste technologie is het nu mogelijk om jouw lichaam te voeden met 23 gram hoogwaardig eiwitten en meer dan 5 gram vertakte aminozuren (BCAA) per portie. 100% Whey Protein is verkrijgbaar in heel veel heerlijke smaken.

  • Hoge biologische waarde: 76% eiwit
  • Draagt bij aan spierherstel en -opbouw
  • Instant wei-eiwit (WPC, WPI)
  • Perfect oplosbaar en laat geen klontjes achter
  • 5000 mg BCAA per portie
  • glutenvrij

Snel opneembare wei-eiwitten
100% Whey Protein van Nutrend is een eiwitshake met een fantastische formule vol met snel opneembare wei-eiwitten. Geen onnodige vulstoffen maar bruikbare eiwitten en BCAA's.
WPC, WPI, CFM?
De nieuwste technologieën bieden nieuwe mogelijkheden en zorgen voor aminozuren met een hoge biologische waarde! Het basiscomponent van het product is afkomstig van een superieur gefilterd wei-concentraat (WPC) en de zuiverste vorm van wei-eiwitisolaat (WPI). Deze zijn tot stand gekomen door Cross-Flow Microfiltration (CFM). De CFM-methode zorgt ervoor dat het product een minimum vetten en koolhydraten bevat en dus een zeer hoog gehalte aan eiwitten. Voor de microfiltratie-methode wordt een zeer fijn filter gebruikt waar de meeste vetten en koolhydraten niet doorheen kunnen, en de concentratie eiwitten dus een stuk hoger is.
Door de CFM methode is de concentratie lactose is een stuk lager waardoor ook mensen met lactose gevoeligheid dit makkelijker kunnen verdragen.
100% Whey Protein is geschikt sporters die een zwaar trainingsschema hebben gericht op groei van spiermassa. Mensen die willen afvallen en het inzetten als maaltijdvervanger. Past in een koolhydraatarm dieet. Als aanvulling op het dieet van vegetariërs.

Prijs: 26.50 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!