100% Milk Proteïne | M Double You | 8717056279862

100% Milk Proteïne van M Double You bestaat uit één melkeiwit, namelijk calcium caseïnaat. 100% Milk Proteïne oftewel 100% caseïne bevat geen toegevoegde suikers, zoetstof of (smaak)aroma. 100% Milk Proteïne voorziet jouw lichaam langer van eiwitten.

  • 100% Milk Proteïne bestaat uit 100% melkeiwit / Caseïne
  • 100% Milk Proteïne bevat geen toegevoegde suikers, smaak- of zoetstoffen
  • 100% Milk Proteïne is ideaal voor mensen met een snelle stofwisseling

De 100% Milk Proteïne van M Double You bestaat uit één melkeiwit, namelijk calcium caseïnaat. De 100% Milk Proteïne van M Double You, oftewel 100% caseïne, bevat geen toegevoegde suikers, zoetstof of (smaak)aroma. Het is een ‘langzaam of traag’ eiwit, dat door zijn structuur langer de tijd nodig heeft om afgebroken te worden door jouw lichaam. Dit betekent dat 100% milk proteïne shake jouw lichaam langer voorziet van eiwitten.
Wanneer jij van nature een snelle verbranding hebt, zijn melkeiwitten ideaal omdat deze vorm van eiwitten moeizamer opgenomen wordt. Het is ook prima in te nemen voor het slapen gaan, om zo jouw lichaam een langere periode van eiwitten te voorzien. 100% Milk Proteïne is een fantastisch supplement als je een snel metabolisme hebt en een iets tragere eiwit wilt. Je kunt dit zelf aanvullen of verrijken met fruit of andere ingrediënten.
Melk eiwit (calcium caseïnaat) zorgt voor goede spierherstel of spieropbouw, ondanks de grotere eiwit molecuul in de 100% Milk Proteïne zorgt juist dit voor een tragere opname in het lichaam. Daarom worden ze vaak trage eiwitten genoemd, maar zijn heel belangrijk voor spier herstel en spieropbouw. Sporters of personen die een eiwitrijk dieet volgen, hebben erg veel baat bij een langere opnametijd in het lichaam. Het wordt langzaam opgenomen in het lichaam en dit geeft een goede maagvulling voor een langere periode.
De voordelen van de 100% Milk Proteïne:

* 100% melkeiwit/ Caseïne proteïne shake voor meer/sterkere spieren/spieropbouw/spierkracht
* 100% Milk Proteïne heeft geen toegevoegde suikers, smaak- of zoetstoffen
* Ideaal voor mensen die baat hebben bij een langere opnametijd in het lichaam Het gebruik van de M Double You 100% Milk Proteïne:
Los 1 dosering 100% Milk Proteïne (25 gram, 1 maatschapje) op in 250ml water of elk andere gewenste vloeistof.

Prijs: 19.45 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!