100% Casein Complex | Scitec Nutrition | 728633108381

Scitec Casein Complex wordt langzaam opgenomen en geeft langdurig afgifte aan de spieren, dit maakt deze protein shake ideaal om te gebruiken bijvoorbeeld voor het slapen gaan.

  • Bevat extra L-Glutamine en Taurine
  • Met toegevoegde verteringsenzymen zoals papaïne en bromelaïne voor een nog betere opname in het lichaam!
  • Draagt bij aan spierherstel, spiergroei en spierbehoud
  • Draagt bij aan de instandhouding van botten
  • Overheerlijke smaken
  • 100% Aspartaam vrij

 

 

 

Scitec Casein Complex is een Micellar Caseïne dominante melkeiwit mix bestaande uitsluitend uit Caseïne melkeiwitten. Caseïne is rijk aan essentiële vertakte aminozuren (BCAA's) en bevat meer  L-Glutamine dan Whey, het meest voorkomende vrije aminozuur in menselijk bloed en is verantwoordelijk voor spierherstel, spiergroei en spierbehoud! Eiwitten uit Scitec Casein Complex dragen bij aan de handhaving en groei van spiermassa en ook aan de instandhouding van botten*.
Door het belasten van de spieren tijdens een training ontstaan er kleine scheurtjes in de spiervezels, deze scheurtjes maken het mogelijk spiermassa aan te zetten door ze te laten herstellen door hoogwaardige eiwitproducten zoals Scitec Casein Complex!
Scitec Casein Complex wordt langzaam opgenomen en geeft langdurig afgifte aan de spieren, dit maakt deze protein shake ideaal om bijvoorbeeld te nuttigen voor het slapen gaan.
De melkeiwitten uit Scitec Casein Complex zijn zogenaamde volwaardige eiwitten, omdat ze het lichaam voorzien van alle noodzakelijke soorten aminozuren, waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet kan synthetiseren en welke dus door voeding aangeleverd dienen te worden! (o.a.Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan en Valine).
Door de zuivere filterwijze van de eiwitten uit caseine heeft Scitec Casein Complex een zeer hoge anabolische (spieropbouwende) waarde en is hij zeer goed in te zetten naast de gangbare whey-eiwitten en aminozuren!
Bevat extra L-Glutamine en Taurine alsmede de verteringsenzymen papaïne en bromelaïne welke zijn toegevoegd aan deze formule voor nog betere opname in het lichaam!
* Deze verklaringen zijn goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.
Gebruiksaanwijzing: Meng 1 portie (30 g) met 350 ml vloeistof per dag. Schud krachtig! 100% Caseïnecomplex kan ideaal zijn als maaltijden om een of andere reden te ver uit elkaar liggen of voordat je naar bed gaat. Als je pre- en intra-workoutvoeding (eiwit of aminozuren) gebruikt, kan het de voorkeur hebben om Caseïne als belangrijkste post-workout eiwit te gebruiken.
Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.
Belangrijk: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan

Prijs: 49.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste drogisterij aanbiedigen..

You have Successfully Subscribed!